menu
close
Home keyboard_double_arrow_right EHBO cursussen

EHBO cursussen

EHBO curssussen

Volg een EHBO cursus met korting

Hoe voorzichtig we ook zijn, een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Met het volgen van een EHBO-cursus kun je met de juiste kennis in een gevaarlijke situatie echt het verschil maken. Als lid van Aafje ontvangt u korting op het volgen van een EHBO-cursus bij Livis. Om zo goed mogelijk voor een ieder die je lief is te kunnen zorgen.

Mantelzorgers

Naast de EHBO cursussen biedt Livis een online cursus speciaal voor de Mantelzorgers aan.
In deze online cursus leert u zorgen voor wie u lief is. Zij behandelen onderwerpen zoals persoonlijke verzorging, mobiliteit, medicijngebruik, voeding & vocht en vergoedingen.

Livis

Voor alle informatie over onze partner Livis en het aanbod EHBO cursussen met korting verwijzen wij u door naar onze Livis partnerpagina.

Wilt u deze pagina delen met anderen?

Livis

Ledenvoordeel:
location_on Werkgebied: Gehele regio phone 010 423 0600 mail klantenservice@livis.nl

Leer alle trucjes van de computer

Ben en Anja ondersteunen ouderen thuis met alles wat te maken heeft met hun computer. Ook ondersteuning met smartphones, tablets o.i.d. behoort tot de mogelijkheden.

U vertelt ons waarbij u hulp of ondersteuning wilt. Als wij u daarbij van dienst kunnen zijn, maken wij met u een afspraak, waarna één van ons bij u aan huis komt.

Wij zijn woonachtig in Dordrecht en bestrijken een flink gebied rondom deze plaats: Rotterdam, Ridderkerk, H-I Ambacht, Sliedrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Barendrecht e.a.

Aan ervaring ontbreekt het ons niet. Onze diensten aan huis doen wij al jaren in goede samenwerking met Aafje.