menu
close
Home keyboard_double_arrow_right MobileCare

MobileCare

Mobile Care en Allemaal Aafje gaan samenwerken!

Samen kunnen we meer bereiken.

In onze missie om zelfredzaamheid, zelfzorg en preventie te bevorderen, bundelen Allemaal Aafje en Mobile Care hun krachten. Ons gezamenlijke doel is om de vraag naar zorg te verminderen en samen streven we naar een gezondere gemeenschap door te focussen op welzijn en gezondheid.

Dankzij onze gezamenlijke inzet voor preventie en zorginnovatie creëren we een ondersteunend netwerk dat u kan helpen om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Lees op deze pagina meer over onze initiatieven en ontdek hoe u deel kunt nemen aan deze positieve verandering. Samen kunnen we meer bereiken.

Virtuele thuiszorg

Wij willen u helpen gezond te blijven bij het ouder worden. We willen aanspraak bieden als u (even) alleen bent. En we willen hulp bieden als dat nodig is, met een druk op de knop. In samenwerking met VirtueleThuiszorg kunnen we u díe innovaties bieden die dit mogelijk maken.

Een greep uit de mogelijkheden
  • Zorghorloge, GPS-tracker met alarmfunctie en sensoren in de woning helpen signaleren als uw gezondheid achteruit gaat en alarmeren in een noodsituatie.
  • Slimme meetapparatuur zoals een weegschaal en bloeddrukmeter geven inzicht in de ontwikkeling van uw gezondheid. Daar kunnen wij onze zorg op aanpassen.
  • De Nettie Goedgeregeld app helpt u samen met familie, vrienden en buren eenvoudig de regeltaken te verdelen.
  • Uw welzijnscoach is via beeldcontact betrokken op u en uw gezondheid.

Waar kunnen wij u bij helpen?

Via de NettieApp – Nettie Health kunt u heel veel zelf regelen zoals beeldbellen met een professional of controle vragen stellen. Ga snel naar de app of website van Nettie en als lid profiteert u ook van kortingen in de Nettie webshop.

Wilt u deze pagina delen met anderen?

Ieder moment telt

MobileCare zorgt ervoor dat wie dat wil veilig en gezond in het eigen huis kan (blijven) wonen.obie geloven in de kracht van mensen, die hiermee een doorbraak in de zorg kunnen realiseren. Daarom maken wij met aandacht, daadkracht en plezier optimaal gebruik van menselijk potentieel en nieuwe technologie. Hierdoor doorbreken we de traditionele zorgprocessen, krijgen minimaal 15.000 cliënten de regie over hun welzijn weer terug, met een klanttevredenheid van minimaal 85%.