menu
close
Home keyboard_double_arrow_right Nieuws keyboard_double_arrow_right De kracht van bewegingstherapie voor een gezonder leven

De kracht van bewegingstherapie voor een gezonder leven

Heeft u last van chronische klachten of beperkingen en wilt u toch graag aan uw gezondheid werken? Neem dan de eerste stap richting een gezonder en energieker leven. Huis van de Wijk de Nieuwe Nachtegaal organiseert bewegingstherapie, een workshop speciaal voor mensen die te maken hebben met aanhoudende lichamelijke klachten of die stressgerelateerde klachten ervaren. 

De workshop wordt gegeven door Louise Klaverweide, een ervaren danstherapeute en deskundige op het gebied van SOLK (Somatisch Onvoldoende Verklaarde Lichamelijke Klachten). Haar passie ligt in het stimuleren en verdiepen van dans- en bewegingsactiviteiten als basis voor veerkracht en vitaliteit, zowel lichamelijk als geestelijk.

Doet u mee?
Op woensdag 24 januari kunt u een gratis introductieles volgen. Na de gratis introductieles volgt een basisprogramma van zes bijeenkomsten op woensdagochtend. Bekijk deze pagina voor meer informatie en om u aan te melden.

Ontdek hoe kleine stapjes een groot verschil kunnen maken en ervaar de positieve impact op uw gezondheid.

Heeft u dit jaar als goede voornemen om meer te bewegen, maar doet u dit liever vanuit huis? AudioFysio kan u hierbij helpen. Het is een applicatie met oefenprogramma’s gericht op rug, nek en schouders.

Bron: De Nieuwe Nachtegaal

Gerelateerde nieuws

Bekijk alle
Zomerdagen brengen vaak een gevoel van vrijheid van plezier met zich mee, maar voor veel ouderen kunnen ze ook een tijd van eenzaamheid en isolatie betekenen. Terwijl anderen genieten van barbecues en vakanties, kunnen sommige ouderen zich buitengesloten voelen. Laten we samen kijken naar hoe we deze zomereenzaamheid kunnen aanpakken.
Zomerdagen brengen vaak een gevoel van vrijheid van plezier met zich mee, maar voor veel ouderen kunnen ze ook een tijd van eenzaamheid en isolatie betekenen. Terwijl anderen genieten van barbecues en vakanties, kunnen sommige ouderen zich buitengesloten voelen.
Sinds de opkomst van ambulante dienstverlening hebben audiciens een nieuwe weg ingeslagen, waarbij zij hun expertise en zorg direct aan huis leveren. In deze snel veranderende wereld van zorg op maat komt de rol van de ambulante audicien steeds prominenter naar voren.
In onze visie streven we naar verbetering van de ouderenzorg in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel. Samenwerking tussen verschillende organisaties is hierbij cruciaal. Ons doel is om actuele en toekomstige uitdagingen rondom ouderenzorg aan te pakken.
In onze visie streven we naar verbetering van de ouderenzorg in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel. Samenwerking tussen verschillende organisaties is hierbij cruciaal. Ons doel is om actuele en toekomstige uitdagingen rondom ouderenzorg aan te pakken.