menu
close
Home keyboard_double_arrow_right Preventie

Preventie

Langer zelfstandig thuiswonen?

Pluk de dag en morgen weer! Ouder worden, maar ook gezond blijven is een avontuur dat we bij Allemaal Aafje begrijpen als geen ander. Wij zijn er om u te ondersteunen én te adviseren.

Daarom lanceert Allemaal Aafje nu preventieve monitoring en coaching. We willen daarmee helpen om de toegang tot zorg voor u en onze leden toegankelijk te houden. Het is onze ambitie om dé preventieve zorgcommunity te worden voor groot Rotterdam e.o.

Bent u benieuwd hoe u langer zelfstandig thuis kunt wonen? Of wat u daarin voor een ander kunt betekenen? Samen met onze partner Nettie staan wij klaar om u te helpen. Als lid van Allemaal Aafje kunt u kosteloos contact opnemen met een welzijnscoach en krijgt u korting op producten en diensten van Nettie. Klik hier en maak uw belafspraak voor een gratis adviesgesprek.

Advies van een welzijnscoach

Onze welzijnscoaches geven u advies over gezond ouder worden, langer zelfstandig thuis wonen, uw dagindeling en het herkennen van signalen. Daarnaast bieden we ook handige services aan, zoals een regelapp, een personenalarm en een zorghorloge. Via de app kunt u bepaalde persoonlijke gezondheidswaardes gratis meten en delen met onze zorgcentrale. Dit kan bijvoorbeeld door uw Apple Watch te koppelen of te videobellen met welzijnscoaches voor advies over veilige woonsituaties.

De welzijnscoaches op onze zorgcentrale zijn geselecteerd op hun empathisch vermogen en snappen wat u echt nodig heeft. Onze leefstijlcoaches zijn op HBO-niveau geschoold en hebben verstand van leefstijl én coaching. Dat betekent dat een coach altijd vanuit uw doel werkt en alle relevante leefstijlthema’s betrekt in de begeleiding.

Denk daarbij aan voeding, beweging, slaap en ontspanning, maar bijvoorbeeld ook dagindeling en bewustwording van de signalen van uw lichaam. Net wat er nodig is voor iemand om gezonde keuzes te maken die bij u passen én in het dagelijks leven vol te houden zijn.

Als achtervang heeft iedere coach contact met onze verpleegkundigen (niveau 5 met BIG-registratie). Deze kennis combineren we met handige technische oplossingen en apps om u 24/7 te kunnen ondersteunen in uw welzijn en veiligheid.

Bent u nieuwsgierig en wilt u een adviesgesprek met een van onze welzijnscoaches? Klik hier en boek vandaag nog uw belafspraak!

Extra’s voor Allemaal Aafje leden

Iedereen kan de app downloaden en gratis gebruiken maar als lid van Allemaal Aafje kunt u ook gratis gebruikmaken van de volgende diensten:

  • Zelfzorgmedicatiescan: waarmee u kunt checken welke zelfzorgmedicatie wel of juist niet van toepassing op uw situatie.
  • Vitaliteitscoach: met deze virtuele coach helpen we u vitaal te blijven of zelfs vitaler te worden.
  • Preventieve monitoring: uw persoonlijke meetwaardes worden gedeeld met de coaches op onze zorgcentrale die uw persoonlijke gezondheid proactief in de gaten houden. U zult dus actief benaderd worden als daar reden voor is. Daarmee proberen we verslechtering te voorkomen.

Mocht uit persoonlijke gesprekken of deelname aan een van de programma’s blijken dat het verstandig is, kunnen wij u aanraden om bijvoorbeeld een valsensor in de douche te plaatsen, een slimme medicijndoos te gebruiken, een beweegprogramma te volgen of een GPS-horloge voor locatiebepaling en dwalen te dragen.

Als lid van Allemaal Aafje kunt u deze middelen aanschaffen met korting. Bent u benieuwd wat u als lid allemaal krijgt óf wilt u graag lid worden? Klik dan hier.

Korting voor Allemaal Aafje leden

U krijgt korting op de handige hulpmiddelen om langer zelfstandig thuis te kunnen wonen. Dit doen we onder andere door onze leden de Nettie Health app aan te bieden. De Nettie Health app van Allemaal Aafje is gericht op preventieve monitoring en coaching, eigen regie, zelfzorg, veilig medicijngebruik en vitaliteit. Klik hier voor onze webapp of download de app in de Play Store of App Store.

Wilt u deze pagina delen met anderen?

Bel mij terug

Bent u benieuwd hoe u langer zelfstandig thuis kunt wonen? Of wat u daarin voor een ander kunt betekenen? Samen met onze partner Nettie staan wij klaar om u te helpen.

Als lid van Allemaal Aafje kunt u kosteloos contact opnemen met een welzijnscoach en krijgt u korting op producten en diensten van Nettie.

Klik hier en maak vandaag nog een belafspraak!