menu
close
Home keyboard_double_arrow_right Vervangende mantelzorg

Vervangende mantelzorg

Vervangende mantelzorg

Als mantelzorger draagt u een enorme verantwoordelijkheid voor het welzijn van uw dierbare. Bij Hups begrijpen ze dat dit soms een uitdagende taak kan zijn. Met de vervangende mantelzorg van Hups (ook wel respijtzorg genoemd) bieden we u passende ondersteuning. Op deze manier kunt u de zorg van uw naaste goed blijven combineren met andere belangrijke dingen in uw leven: werk, gezin, vrienden, studie en ontspanning. En het goede nieuws is dat de vervangende mantelzorg van Hups wordt vergoed door alle zorgverzekeraars in Nederland!

In contact komen met een dienstverlener?

U kunt zelf, wanneer het u uitkomt, contact opnemen met een dienstverlener naar keuze. In het informatieveld vindt u het telefoonnummer en/of e-mailadres. Vergeet uw Allemaal Aafje lidmaatschapsnummer niet bij de hand te houden. Als lid profiteert u van diverse exclusieve voordelen.

Wilt u deze pagina delen met anderen?

Hups

Ledenvoordeel: Geen inschrijfkosten van €24,95
location_on Werkgebied: de gehele regio mail info@hups.nl

Vervangende mantelzorg

Als mantelzorger draag je een enorme verantwoordelijkheid voor het welzijn van je dierbare. Bij Hups begrijpen ze dat dit soms een uitdagende taak kan zijn. Met persoonlijke begeleiding voor jezelf of naaste biedt Hups passende ondersteuning.

Over Hups

Hups is jouw partner voor gemak en ondersteuning aan huis. Ze helpen je graag bij het eenvoudig vinden van de juiste hulp, zodat jij meer tijd overhoudt voor de dingen die jij belangrijk vindt. Bij Hups komt vraag en aanbod op één centrale plek samen, van allerhande hulp tot zorg en begeleiding, gewoon bij jou in de buurt. In een persoonlijk gesprek jouw wensen bespreken? Dat kan! Met 34 échte vestigingen verspreid over heel Nederland bieden zij persoonlijke service en advies op maat.