menu
close
Home keyboard_double_arrow_right Nieuws keyboard_double_arrow_right Online Thuis

Online Thuis

Met Online Thuis ontmoet u ouderen, kunt u deelnemen aan groepsactiviteiten en nieuwe talenten ontwikkelen. En dat gewoon thuis, via een kastje dat is gekoppeld aan uw televisie. U zit dus gewoon comfortabel thuis op uw eigen bank! Behalve tijdens een bewegingsactiviteit natuurlijk. Dan moet u van de bank komen.

Onder begeleiding van een groepscoach verruimt u online samen met anderen uw wereld. U leert nieuwe mensen uit de buurt kennen en samen ondersteunt u allerlei leuke activiteiten. Het nieuws wordt besproken, informeren hoe het met iedereen gaat, bewegen op muziek en er worden tips gedeeld over activiteiten in uw wijk. Er worden regelmatig quizzen en spelletjes georganiseerd voor de lol, maar ook om het geheugen te trainen. Heeft u gezondheidsvragen of wilt u weten welke (digitale) voorzieningen er zijn? Dan kunt u terecht bij het maandelijkse Online Gezondheidsuur.

Deze video legt in twee minuten uit waar Online Thuis voor staat.

Aanmelden
In mei 2023 gaan in totaal acht nieuwe ontmoetingsclubs aan de slag met Online Thuis. Elk groepje bestaat uit ongeveer acht deelnemers die bij voorkeur in dezelfde buurt wonen. De proef loopt van mei tot en met oktober 2023.

Het project is gericht op zelfstandig wonende ouderen (70+) die geen zorg nodig hebben – hooguit wat ondersteuning.

Meld u gratis en vrijblijvend aan voor Online Thuis via onlinethuis@aafje.nl of neemt contact op met de klantenservice van Aafje via 088 8 233 233. U hoeft geen klant van Aafje te zijn.

Bron: Online Thuis

Gerelateerde nieuws

Bekijk alle
Ruim een jaar geleden is UWassistent samengegaan met Mantelaar en Hlprs en gaan verder als Hups. Dankzij deze samenwerking kunnen ze mensen in alle fases van het leven de juiste ondersteuning thuis bieden. Van huishoudelijk hulp eens in de twee weken tot intensieve zorg tijdens de palliatieve fase. Hups is hiermee de grootste aanbieder van ondersteuning aan huis geworden! 
Wist u dat u als lid van Allemaal Aafje gebruik kunt maken van exclusieve deals? In onze online voordeelwinkel krijgt u korting op elektrische apparaten, cadeaukaarten, activiteiten in de regio én meer.
Bent u al bekend met het Repair Café? Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren.